Over mij

Mijn naam is Esther Crauwels. Sinds oktober 2021 de trotse eigenaar van Es Cares.

Voordat ik mijn eigen bedrijf startte heb ik 22 jaar gewerkt als directiesecretaresse. 
Na mijn burn-out in 2019 wist ik dat ik niet terug wilde naar deze baan en een zinvolle bijdrage wilde leveren aan onze maatschappij. Maar hoe dan?
Ik ben begonnen met vrijwilligerswerk voor ouderen. Dit sprak mij aan, omdat ik van mening ben dat we als maatschappij niet goed zorgen voor onze ouderen. Ik heb zowel bij een dagbesteding voor ouderen met dementie gewerkt, als bij ouderen thuis. En wat bleek? Het werk ligt me en ik haal er ontzettend veel voldoening uit.
Wat me bij dit werk steeds meer opviel, was hoe zwaar het soms was voor mantelzorgers om hun naaste te verzorgen. Om mantelzorg te combineren met een betaalde baan en eigen gezin of om 24 uur per dag met iemand samen te leven die zorg nodig heeft.
Dat is de reden dat ik graag wil werken voor ouderen en mantelzorgers. Met als doel om hun kwaliteit van leven en welzijn te vergroten.

Waarom ik ook voor volwassenen met autisme werk? Omdat dit onderwerp heel dicht bij mij ligt. Mijn oudste zoon heeft autisme. Inmiddels is hij volwassen en woont hij op zichzelf. Het gaat steeds beter met hem en hij heeft steeds minder begeleiding nodig. Het is fijn om te zien hoe hij zich blijft ontwikkelen.
Door de ervaring met mijn zoon heb ik gezien hoe moeilijk het is als je moeite hebt om te participeren in de maatschappij. Ook heb ik zelf ervaren hoe het is als je mantelzorger bent van iemand die afhankelijk van je is.
Een goede reden voor mij om ook te willen werken met volwassenen met autisme. Met ook hier als doel om hun welzijn en kwaliteit van leven te
verbeteren.

De hulpvrager staat voor mij centraal, begeleiding is altijd maatwerk. Daarom vind ik het belangrijk dat jij aangeeft waar je behoefte aan hebt. Vervolgens bespreken we samen hoe ik je daar het beste bij kan helpen.

Kun je hulp gebruiken? Neem dan contact met mij op. We plannen dan een kosteloos kennismakingsgesprek. We kijken dan samen hoe ik je kan helpen.